Werven met Woorden is er! Euforisch en zenuwachtig tegelijk.

Okay, gisteren deed ik al een dansje bij het ontvangen van de boekenleggers maar vandaag…: een dag eerder dan verwacht, gepland, geregeld word ik gebeld terwijl ik een dagje thuiswerk: ‘Uhmm Nicol, hoe had jij bedacht die pallet met boeken binnen te krijgen die net is afgeleverd door de vrachtwagen? ‘ Ik stap in mijn auto en race naar kantoor…. kantoorgenoten hebben de dozen met boeken al naar binnen getild (waarvoor dank ;-)) en dus staan ze daar: meer dan 20 dozen. Zenuwachtig open ik de bovenste doos en haal MIJN boek eruit. Waar ik maanden op heb geploeterd, wakker van heb gelegen, onderzoeken voor heb doorgenomen, mensen voor heb gesproken, over heb gewikt en gewogen. Bij het zien van Werven met Woorden dans ik niet. Ik ben er stil van, euforisch, trots en nerveus tegelijk. Hét is er!!!

Naar verwachting worden begin volgende week de eerste exemplaren verzonden aan degenen die Werven met Woorden in de voorverkoop hebben besteld: jullie hebben het boek dus als één van de eerste in huis! Wil jij dat ook? Pre-order dan nu hét eerste Nederlandse boek over vacatureteksten.

20161019_121650_00120161019_121907 20161019_122159 20161019_121913

 

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *