Share your selfie & win

header-share-your-selfie-wmw-website-werven-met-woorden

Werven met Woorden is vanaf 3 november officieel leverbaar! Dat betekent dat het allereerste boek dat volledig over het schrijven van vacatureteksten gaat, nu ook te bestellen is via websites als Bol.com, Managementboek, Ako.nl, Bruna.nl. Een mooi moment voor eenleuke actie: bestel het boek én zet jezelf mét het boek op de foto. Share your selfie & win! De leukste, meest ludieke, grappigste, opvallendste foto wordt beloond met een Voor Tekst-schrijftraining naar keuze t.w.v. €395.

Vergeet natuurlijk niet Werven met Woorden of Nicol Tadema te taggen zodat ik melding krijg dat je een selfie hebt gedeeld op social media. Lukt dit niet? Mail dan je selfie aan info@wervenmetwoorden.nl en dan deel ik ‘m voor je en ding je ook mee voor de training.

De actie loopt tot en met 1 december 2016. Daarna kies ik samen met mijn team van Voor Tekst de leukste, meest ludieke, grappigste, opvallendste foto. Op dinsdag 6 december wordt bekend gemaakt wie de winnaar van de schrijftraining is.


Eerder bestelden al ontzettend veel mensen het boek in de voorverkoop via onze website en hebben het boek al ontvangen. Sterker nog, een aantal hebben het al uit, dit zijn enkele recensies die we op social media voorbij zagen komen:

‘Fijn geschreven in toon, overzichtelijk en inspirerend. Hier ga ik veel plezier van hebben.’

‘Goede onderbouwing maar vooral volop inspiratie. Aanrader!’

‘Leest lekker weg en vol waardevolle tips en informatie.’

‘Geweldig boek van Nicol Tadema, al helemaal uit.’

‘Dit boek wil je echt lezen als je van tekst/taal & vacatures houdt.’

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *