Veelgestelde Vragen

 1. Wat is de levertijd?
  Bestellingen van de paperback verlopen via Managementboek.nl. De levertijd van deze leverancier is: ‘besteld voor 23 uur, morgen in huis.’Bestellingen van het e-book verlopen via deze website. Het e-book wordt direct ter download beschikbaar gesteld op de website.
 2. Wat staat er in het boek?
  30.197 woorden met tips, tricks, facts, figures, voorbeelden, informatie én visies van vakprofessionals over het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel: de vacaturetekst.Voor de inhoudsopgave van Werven van Woorden klik je hier.Voor ‘an inside look‘ klik je hier. 
 3. Ik wil graag meerdere boeken bestellen. Krijg ik dan korting?
  Ja, bij een bestelling van meer dan 10 boeken is een korting mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via info@wervenmetwoorden.nl of bel via (0320) 722 992.
 4. In wat voor bestand wordt het e-book ter download beschikking gesteld?
  Het e-book is een epub3 – bestand. Heb je een oudere eReader dat epub3 bestanden niet ondersteunt? Dan kunnen we op verzoek het e-book ook in PDF-bestand aanleveren. De huidige ereaders ondersteunen inmiddels allemaal epub3 bestanden.
 5. Welk programma kan ik het best gebruiken om de epub op de computer te bekijken?
  Voor het bekijken van de epub op een computer adviseren we om het programma Adobe Digital Editions te installeren. 
 6. Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik jullie bereiken?
  Stuur een e-mail aan info@wervenmetwoorden.nl of bel via (0320) 722 992.Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen we contact met jou op.